Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вул. Стуса, 39

google.com.ua

П'ятниця, 23 листопада 2018, 12:28

Біля Снопківського парку збудують нову багатоповерхівку з паркінгом

Вул. Стуса, 39

Львівська міськрада дозволила збудувати 9-поверховий будинок на вул. Стуса, 39, біля Снопківського парку.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво Сергієм Боярчуком багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою зі знесенням існуючого житлового будинку на вул. В. Стуса, 39.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Багатоповерхівку зведуть на земельній ділянці площею 0,0873 га (приватна власність) на місці житлового будинку. Ділянка прилягає до Снопківського парку і призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Функціональне призначення земельних ділянок – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території у районі вул. В. Стуса до межі парку "Снопківський".

Як йдеться у проекті рішення, висота будинку не повинна перевищувати 32 метри. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 61%. За попередніми підрахунками, будинок матиме не менше 9 поверхів і знаходиться у межах історичного ареалу міста.

Нагадаємо, на початку листопада депутати Львівської міської ради затвердили детальний план території у районі вул. В. Стуса до межі парку "Снопківський". Згідно з ним мале приватне підприємство "Архітектурна майстерня "Симетрія" хоче збудувати 9-поверховий житловий будинок на вул. Василя Стуса, 39.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.