Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет Російского консульства

Національний корпус

Понеділок, 26 листопада 2018, 13:01

У Львові активісти продовжують пікетувати консульство Росії

пікет Російского консульства

Представники Національного Корпусу Львівщини та активісти ще сьогодні з ночі розпочали пікет перед будівлею консульства Росії у Львові.

Про це повідомляє Національний Корпус Львівщина на своїй сторінці у Фейсбуці.

Активісти Національного Корпусу Львівщини, ГО "ФРІ" та львів'яни сьогодні вночі влаштували пікет перед будівлею консульства Росії у Львові, що на вул. Костя Левицького, 95, та все ще продовжують акцію протесту.

"Прямо зараз активісти Національного Корпусу Львівщини під стінами консульства РФ у Львові протестують проти відкритої агресії Москви та виступають на підтримку полонених українських моряків", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, вранці голова Львівської ОДА Олег Синютка дав доручення посилити охорону Російського Консульства у Львові та звернувся до мешканців з проханням проводити протести в межах чинного законодавства.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив на екстреному засіданні РНБО про те, всі підрозділи МВС перейдуть у посиленний варіант роботи. Сьогодні Верховна Рада України розглядатиме питання про введення військового стану в Україні. 

Раніше у Азовському морі прикордонні катери ФСБ Росії відкрили вогонь по корабельній групі Військово-Морських Сил України. Три кораблі українських ВМС були захоплені російським спецназом. У результаті цього президент Петро Порошенко підтримав рішення про введення воєнного стану в Україні.

Про те, як може змінитись життя українців після введення воєнного стану можна дізнатись тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.