Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Понеділок, 26 листопада 2018, 15:50

Порошенко пропонує запровадити воєнний стан в Україні на два місяці

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав указ про запровадження воєнного стану.

Про це йдеться в указі Президента України №390/2018 від 26 листопада 2018 року.

Сьогодні на сайті президента Петра Порошенка було оприлюднено указ про введення у дію рішення Ради національної безпеки та оборони України про запровадження воєнного стану. 

"Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 листопада 2018 року "Щодо надзвичайних заходів із забезпечення державного суверенітету і незалежності України та введення воєнного стану в Україні", – йдеться в указі.

РНБО пропонує президенту ввести воєнний стан в Україні з 26 листопада до 25 січня 2019 року.

Наразі указ президента про введення військового стану в Україні має ще затвердити Верховна Рада.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив на екстреному засіданні РНБО про те, всі підрозділи МВС перейдуть у посиленний варіант роботи. Вчора, 25 листопада у Азовському морі прикордонні катери ФСБ Росії відкрили вогонь по корабельній групі Військово-Морських Сил України. Три кораблі українських ВМС були захоплені російським спецназом. У результаті цього президент Петро Порошенко підтримав рішення про введення воєнного стану в Україні.

Зазначимо, вранці голова Львівської ОДА Олег Синютка дав доручення посилити охорону Російського Консульства у Львові та звернувся до мешканців з проханням проводити протести в межах чинного законодавства.

Про те, як може змінитись життя українців після введення воєнного стану можна дізнатись тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.