Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Вівторок, 27 листопада 2018, 18:00

На Львівщині зареєстрували більше 10000 вільних вакансій

Львівщина

Станом на кінець жовтня у обласному центрі зайнятості налічувалося 10 031 вільна вакансія, переважно для робітників.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Як заявив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк, наприкінці жовтня неукомплектованою залишалася 10 031 вакансія, у тому числі 7 369 – для робітників, 1 678 – для службовців, 984 – для тих, хто не має професії чи спеціальності.

"Проведений аналіз потреби в кадрах показав, що цього року працедавці пропонували роботу з вищою зарплатою ніж в аналогічному періоді минулого року. Нині 10-15 тисяч гривень можуть заробляти швачки, малярі, електрогазозварники, токарі, муляри, водії, шліфувальники, фрезерувальники, слюсарі-ремонтники, трактористи та ін. Саме на таких кваліфікованих робітників з інструментом на ринку праці підвищений попит", – наголосив Василь Барилюк..

Станом на листопад роботу продовжували шукати 12,8 тисяч безробітних. Серед них переважали жінки (61,5%), 40,2% становила молодь віком до 35 років.

Нагадаємо, у області із 13 тисяч офіційно зареєстрованих безробітних більше 60% – люди з вищою освітою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.