Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Береза

Середа, 28 листопада 2018, 15:02

Львівські трамваї дістали Березу

Олег Береза

З 28 листопада Олег Береза більше не очолює ЛКП "Львівелектротранс".

Про це повідомив депутат Львівської міської ради і уже екс керівник ЛКП "Львівелектротранс" Олег Береза на воїй сторінці у Фейсбуці.

"Від сьогодні я не працюю директором ЛКП "Львівелектротранс". Скажу відверто, це було непросте рішення, як для мене особисто, так і для колективу підприємства. Не хочу вдаватися у всі деталі та причини. Однак, залишаюся впевненим, що за попередні роки вдалося зробити для міста чимало доброго. Вірю, що у найближчі роки саме електротранспорт буде базовим у міській інфраструктурі" – наголосив Олег Береза.

Зазначимо, Олег Береза очолив ЛКП "Львівелектротранс" у грудні 2017 року. До цього з 2011 року він був керівником ЛКП "Львівавтодор". Також Береза був генеральним директором ТзОВ "Росан-Інвест" та директором ТзОВ "Оксана", за освітою – юрист.

У лютому 2017 року він став депутатом Львівської міськради від "Самопомочі" замість Назара Бичишина, який у грудні 2016 року склав повноваження

Також у березні минулого року року прокуратура Львівщини звинуватила Березу та його заступника у правопорушенні, пов’язаному з корупцією.

Минулоріч він задекларував 910 тис грн доходу та 3 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.