Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Середа, 28 листопада 2018, 15:40

Садовий займеться міською мобільністю Львова

Андрій Садовий

Андрій Садовий створив робочу групу для напрацювання проекту Плану сталої міської мобільності Львова.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №677 від 27 листопада 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групи для напрацювання проекту Плану сталої міської мобільності Львова, який здійснюватиметься у рамках реалізації проекту "Інтегрований розвиток міст в Україні" між Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ та Львівською міськрадою.

"Утворити робочу групу для напрацювання проекту Плану сталої міської мобільності Львова", – йдеться у документі.

Керівником робочої групи став заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Андрій Білий. До складу групи також увійшов директор ЛКП "Інститут просторового розвитку" та депутат Львівської міської ради Олег Шмід.

Згідно із розпорядженням, робоча група має підготувати проект Плану сталої міської мобільності Львова та подати на розгляд Андрію Садовому до 31 жовтня 2019 року.

Нагадаємо, раніше Андрій Садовий створив робочі групи для визначення норм з вивезення сміття у Львові, для розробки програми перспективного розвитку промислових зон Львова та для недопущення політичної агітації у комунальних та освітніх закладах Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.