Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Четвер, 29 листопада 2018, 11:35

Голова Сокальської РДА "пресує" підлеглу: прогледіла "Батьківщину"

ВО "Батьківщина"

У Народному домі Сокаля, що на Львівщині, 9 листопада був урочистий концерт, приурочений до Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва.

Виступив голова районного осередку ВО "Батьківщини", депутат Сокальської районної ради О. Кожушко. Тепер в Сокальській РДА  керівниці відділу з питань культури О. Михайлюк "шиють" політичну справу.

Про це у ФБ повідомив політолог Андрій Вихопень: "Як в старі кучмівські часи, репресії за запрошення представника опозиційної політичної сили, репресії з боку голови РДА.

У цьому випадку заступник голови Сокальської РДА написав доповідну записку голові РДА, що на заході був присутній голова опозиційної парторганізації і буцімто мало не зачитав весь "новий курс".

І ось пан голова РДА Роман Токай видав цілу депешу керівниці культурного підрозділу, аби та розібралася і покарала винних.

В Європу йдемо семимильними кроками, волюнтаризм та самодурство чисто моско-совітське, з такими чиновниками нам якраз туди "по дорозі".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.