Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

"Слово і голос"

google.com.ua

Четвер, 29 листопада 2018, 16:45

Львівському театральному центру "Слово і голос" пропонують надати статус академічного

"Слово і голос"

Львівські депутати звернуться до Мінкульту з проханням надати статус академічного театральному центру "Слово і голос".

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати підтримали клопотання щодо надання статусу академічного Львівському муніципальному театральному, художньо-дослідницькому та освітньому центру "Слово і голос". "За" проголосували 49 депутатів.

Львівська міськрада подасть звернення до Міністерства культури України про надання статусу академічного Львівському муніципальному театральному, художньо-дослідницькому та освітньому центру "Слово і голос".

Як йдеться у документі, центр "Слово і голос" був створений у 2010 році як міський заклад культури. Він розробив нову методологію роботи з традиційними пісенними формами – засобами театру.

"Уся діяльність центру "Слово і Голос" присвячена переданню традиції в сучасному світі через освіту, дослідження і художню форму засобами класичного і сучасного театру; вихованню нового за мисленням покоління, яке опирається на знання основ своєї культури. Високопрофесійна та унікальна діяльність творчого колективу Львівського муніципального театрального, художньо-дослідницького та освітнього центру "Слово і голос", за основними творчими показниками, дозволяє Львівській міській раді порушувати питання про надання йому статусу академічного", – йдеться в ухвалі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.