Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

поліклініка №6 у Львові

П'ятниця, 30 листопада 2018, 12:30

Садовий шукає заміну Токарєву

поліклініка №6 у Львові

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду головного лікаря поліклініки №6.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Конкурсна комісія з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства "6-а міська поліклініка Львова" оголошує конкурс на зайняття посади головного лікаря цієї лікарні, що на вул. М. Печери, 1.

Основні вимоги до претендента: повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки "медицина", стаж роботи за фахом – не менше 5 років. Також для участі у конкурсі необхідно подати декларацію про доходи за минулий рік.

Головний лікар поліклініки, окрім зарплати, отримуватиме, доплати за науковий ступінь; надбавки за почесні звання; надбавки за складність, напруженість у роботі в розмірі до 50% посадового окладу; премії та матеріальної допомоги.

Документи від кандидатів приймають до 13 грудня, а 19 грудня відбудеться засідання конкурсної комісії.

Зазначимо, у жовтні головний лікар 6 міської поліклініки Львова Юрій Токарєв подав заяву на звільнення з займаної посади за власним бажанням. Тоді ж правоохоронці викрили його на хабарництві.

Додамо, у березні цього року Юрій Токарєв порушив правила дорожнього руху, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння. Раніше його уже затримували за водіння у нетверезому стані. Зокрема, 27 січня львівські патрульні складали протокол за нетверезе водіння, а через декілька днів Токарєв спричинив ДТП, зіткнувшись з припаркованим авто, з‘їхав в кювет та наїхав на дитячий майданчик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.