Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Олександр Ганущин

П'ятниця, 30 листопада 2018, 15:28

Перший Західний продовжить займатися депутатами Ганущина

Олександр Ганущин

ТРК "Перший Західний" отримає 129 тис грн за висвітлення діяльності Львівської облради до кінця цього року.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

Львівська обласна рада провела тендер на висвітлення своєї діяльності – телевізійні послуги.

Участь у аукціоні, який відбувся 14 листопада, взяла лише одна компанія – КП "Телерадіокомпанія "Перший Західний", яка зголосила поставити послуги облраді за встановленю нею початкову ціну у 129 тис грн. Термін поставки послуг – з 19 листопада до 31 грудня 2018 року.

Основними вимогами до учасника закупівлі у облради були: 

- підготовка інформаційних матеріалів (відеосюжетів) про діяльність Львівської обласної ради та їх подальше розповсюдження, в тому числі в ефірі та на сайті телеканалу;

- розміщення інформації (відеосюжетів) про діяльність Львівської обласної ради, у визначений замовником час та спосіб;

- підготовка інформаційних матеріалів про діяльність Львівської обласної ради шляхом виготовлення відеосюжетів, кількість – не менше 12;

- можливість розміщення інформації (відеосюжетів) про діяльність Львівської обласної ради в програмах щоденних новин телеканалу – не менше чотирьох разів;

- територія покриття телевізійним сигналом телеканалу (Львів, Львівська область та не менше 23 областей України);

- територія покриття телевізійним сигналом телеканалув цифровому ефірному мовленні DVB-Т2 в м. Броди та прилеглі території, м. Новий Розділ та прилеглі території, смт. Підбуж та прилеглі території.

Нагадаємо, телеканал "Перший західний", відомий раніше як "Львів-ТБ", є комунальним закладом Львівської обласної ради і фінансується з бюджету Львівщини. Цього року компанія заробила 3,5 млн грн.

Минулоріч у Львівську обласну раду надійшла пропозиція перетворити "Перший західний" на телерадіокомпанію. Цьогоріч каналу вдалося виграти частоту на радіо – радіостанція "Радіо Перше" звучатиме на частоті 88,2.

А у червні депутати обласної ради передбачили 1 млн грн телеканалу на розвиток інформаційного простору на Львівщині.

Додамо, у лютому стало відомо, що телеканал "Перший західний" запускає програму "Нота вітання" на противагу "Концерту вітань", який закрили на Львівському телебаченні ще у січні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.