Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

в'їзд у пішохідну частину Львова

Понеділок, 3 грудня 2018, 15:30

Міськрада змінила порядок в'їзду авто до ценру Львова

в'їзд у пішохідну частину Львова

Львів'яни, які прописані в центрі, отримуватимуть лише одну перепустку на всіх жителів квартири.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьгодні, 3 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до порядку в'їзду транспортних засобів у пішохідну зону цетральної частитни міста.

Відтак, старі перепустки, видані до 1 грудня 2018 року будуть дійсними до серпня 2019 року, а нові треба буде отримати за новими правилами.

Зокрема, львів'яни, які прописані в центрі, отримуватимуть лише одну перепустку на всіх жителів квартири. 

За словами директора департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентини Бартошик, термін нових перепусток продовжать на два роки. А сам документ виготовлятимуть упродовж 10 робочих днів. 

Зазначимо, щоб отримати перепустку, заявник повинен звернутись до ЛКП «Ратуша-сервіс» через Центр надання адміністративних послуг. Далі заяви з пакетом документів зареєструють у системі електронного документообігу міської ради та скерують для розгляду.

Нагадаємо, нещодавно видачу перепусток для в’їзду на територію пішохідної зони у центрі Львова призупинили до 23 листопада.

Додамо, з 1 серпня вступили в дію нові перепустки (зокрема змінили кольори) для в'їзду транспорту в центральну пішохідну зону міста. Перепустки видавались терміном на один рік. Для мешканців і спецтранспорту вони були безкоштовними, натомість щомісячна оплата для автомобілів сфери обслуговування становила 465 грн.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.