Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Четвер, 6 грудня 2018, 13:04

Ганущин планує збільшити собі розмір щомісячної премії на 20%

Олександр Ганущин

Депутати планують встановити голові Львівської облради та його заступникам новий оклад та премії на 2019 рік.

Про це йдеться у проекті рішення, підготовленому до розгляду на сесії Львівської обласної ради, яка відбудеться 11 грудня.

Зокрема, йдеться про встановлення окладу голові Львівської обласної ради Олександру Ганущину з 1 січня 2019 року, а також надбавки: за перший ранг посадової особи місцевого самоврядування; за вислугу років у 15% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг; за виконання особливо важливої роботи у 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років.

Також Ганущин, згідно з документом, отримуватиме щомісячно премію у 100% від зарплати, отримуватиме щорічно матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення у розмірі середньомісячної зарплати.

Додамо, цьогоріч голова облради отримував щомісячно премію у розмірі 80% від зарплати.

Перший заступник голови обласної ради Андрій Білоус у 2019 році отримуватиме, крім зарплати: надбавку за п’ятий ранг посадової особи; надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років; щомісячне преміювання в розмірі до 100% посадового окладу; матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Заступник голови обласної ради Володимир Гірняк у 2019 році отримуватиме, крім зарплати: доплату за четвертий ранг посадової особи; надбавку за  вислугу років у розмірі 10% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг; надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років; щомісячне преміювання в розмірі до 100% посадового окладу за фактично відпрацьований час; матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Нагадаємо, у грудні минулого року депутати встановили умови праці голові Львівської облради на 2018 рік.

Додамо, у минулому році Олександр Ганущин задекларував 271 972 грн зарплати у Львівській обласній раді, а його дружина – нерухомість, іномарки, готівку.

Андрій Білоус задекларував 183 тис грн зарплати, колекцію старовинних книг та 25 тис доларів готівки, а Володимир Гірняк – 462 тис грн доходу і 4,4 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.