Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

жиловий комплекс

П'ятниця, 7 грудня 2018, 14:12

На вулиці Мечникова у Львові збудують два багатоквартирних будинки для військових

жиловий комплекс

Виконком Львівської міської ради дозволив збудувати для військових дві будинки з підземними паркінгами на вулиці Мечникова, 16 та 16-А.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів

Сьогодні, 7 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеженя для ТзОВ "Глобус Буд" та ГУ розвідки Міністерства оборони України, які будуватимуть два багатоквартирні житлові будинки з підземними паркінгами на вулиці Мечникова 16 та 16-А зі знесенням існуючих споруд.

Будинки зводитимуть на земельній ділянці зони Ж-2, яка призначена для малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Личаківського району. Категорія  – землі житлової та громадської забудови.

Відповідно до проекту, житловий комплекс №1 на вулиці Мечникова, 16 збудуютьна земельній ділянці, площею 0,15 га. Максимальний відсоток її забудови становить 38%. Висота будинку не повинна перевищувати 19,60 м.

Житловий комплекс №2, за адресою вул. Мечникова, 16-А, зведуть на ділянці площею 0,62 га. Макчимальний відсоток її забудови – 36%. Висота будинку не перевищюватиме 22,50 м (орієнтовно 6 поверхів).

Будуватиме жтлові комплекси з підземними паркінгами ТзОВ "Глобус Буд" зі статутним капіталом 100 грн. Керівником підприємства, за данними YouControl, є Василь Денека, а засновником – Любов Феник.

Основний вид діяльності компанії – будівництво житлових і нежитлових будівель.

 

Нагадаємо, нещодавно на сесії Львівської міської ради депутати затвердили програму створення житлово-будівельних кооперативів для АТОвців, педагогів та лікарів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.