Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

саакашвілі

westnews.info

Субота, 8 грудня 2018, 13:23

Саакашвілі: Мене використали для дискредитації Тимошенко

саакашвілі

Екс-президент Грузії, телеведучий Міхель Саакашвілі заявив, що його ім'я телеканал ZIK використав для пропаганди.  

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, коментуючи реакцію глядачів на ефір передачі "Джокери. Кандидати в президенти", присвяченій Юлії Тимошенко.

Лідера президентської гонки телеканал ZIK в ній представив не в найкращому світлі. Після того, як в соцмережах здивувалися жорстким випуском, Саакашвілі повідомив, що канал ZIK все змонтував і використав його ім'я для пропаганди.

"Спочатку мені запропонували зробити цикл, в якому ми б докладно і об'єктивно розібрали всі плюси і мінуси кандидатів на пост президента. Зйомки з моєю участю проводилися в кінці серпня в Австрії. Однак, той відеоряд і закадровий текст, який вийшов в підсумковій версії абсолютно не відповідає ні первісній ідеї циклу передач, ні моїй думці про кандидата. Це швидше схоже на одностороннє і незбалансоване висвітлення кандидата в президенти, ніж на об'єктивний аналіз його плюсів і мінусів ", - написав Саакашвілі.

Саакашвілі вимагає зняти програму з ефіру.

"У зв'язку з тим, що люди сприймають мене як співавтора цього циклу передач, я вимагаю від телеканалу ZIK зняти його з ефіру або перемонтувати його так, щоб виключити мою участь в ньому. Я не дозволю використовувати моє ім'я для пропагандистських маніпуляцій. Також я вимагаю перестати рекламувати телепроект таким чином, щоб у людей складалося відчуття, ніби-то саме я його автор", - обурився Саакашвілі.

Відзначимо, що Тимошенко і Саакашвілі швидше союзники, а не вороги. Тимошенко допомогла Саакашвілі в прориві через польсько-український кордон. Крім того, ніхто з них не критикував публічно іншого.

Проект "Джокер" телеканалу ZIK виходить з весни 2018 року. У минулому сезоні програма була присвячена дослідженням бюджетів партій України. Попередньою ведучою була Севгіль Мусаєва.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.