Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тюрма на Лонцького

Вівторок, 11 грудня 2018, 17:35

Музей "Тюрма на Лонцького" може очолити новий гендиректор

Тюрма на Лонцького

Мінкультури оголосило конкурс на посаду гендиректора музею "Тюрма на Лонцького".

Про це повідомляє Міністерство культури України.

Міністерство культури України оголосило конкурс на посаду генерального директора Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів "Тюрма на Лонцького", що на вул. Степана Бандери, 1 у Львові.

Документи від кандидатів на участь у конкурсі приймаються з 10 грудня до 9 січня 2019 року, а основними вимогами є: вища освіта; стаж роботи у сфері культури не менше трьох років; досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності не менше трьох років.

Наразі Міністерство культури розпочинає формування конкурсної комісії з обрання гендиректора музею.

Нагадаємо, зараз директором музею "Тюрма на Лонцького" є Руслан Забілий. У 2017 році під час свого візиту до Львова міністр МЗС Польщі Вітольд Ващиковський відмовився відвідати музей після фрази Руслана Забілого про те, що у 1918 році Польща окупувала Західну Україну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.