Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Оксана Рибак

facebook.com

Середа, 12 грудня 2018, 16:50

Суд закрив справу щодо підлеглої Чаплінського, яку спіймали на водінні у нетверезому стані

Оксана Рибак

Юрисконсульта управління архітектури Оксану Рибак, яку спіймали патрульні на керування авто у нетверезому стані, не судитимуть через некоректне оформлення протоколу патрульними.

Про це повідомляє Антикорупційний моніторинг Львівщини на своїй сторінці у Фейсбуці.

Головного спеціаліста-юрисконсульта управління архітектури Львівської міськради Оксану Рибак, яку у жовтні спіймали на водінні авто Citroen C4 Cactus у нетверезому стані, Сихівський районний суд Львова не зміг притягнути до відповідальності.

Зокрема, суд постановив повернути матеріали справи в управління патрульної поліції у Львівській області для дооформлення – усунення недоліків, які зазначені у постанові суду.

"Захисник порушниці наголошує що оформлення протоколу про адміністративне правопорушення здійснювалося з порушенням вимог законодавства, а протокол про адміністративне правопорушення не відповідає чинному законодавству, є неналежно складеним. Крім того, на відеозаписі з портативних нагрудних відеокамер працівників ГУ НП у Львівській області зафіксовано, що працівники патрульної поліції недбало оформили протокол і постанову, не ідентифікували свідків та не взяли письмові пояснення у правопорушниці", – йдеться у постанові суду.

У результаті цього, ГО "Антикорупційний моніторинг Львівщини" підготував відкрите звернення щодо вжиття дисциплінарних заходів до Оксани Рибак "у зв’язку із поведінкою яка компрометує службу в органах місцевого самоврядування, а саме у Львівській міській раді і спричиняє загальну недовіру суспільства до посадових осіб органів місцевого самоврядування".

Зазначимо, Оксана Рибак минулоріч задекларувала 141 131 грн загального доходу, а у квітні цього року придбала за 555340 грн авто Citroen C4 Cactus.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.