Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Оксана Рибак

facebook.com

Середа, 28 листопада 2018, 11:10

Підлеглу Чаплінського спіймали на водінні у нетверезому стані

Оксана Рибак

У листопаді юрисконсульта управління архітектури Оксану Рибак спіймали патрульні на керування авто у нетверезому стані.

Про це повідомляє Антикорупційний моніторинг Львівщини на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нещодавно патрульні затримали і склали протокол на головного спеціаліста-юрисконсульта управління архітектури Львівської міськради Оксану Рибак, яку спіймали на водінні авто Citroen C4 Cactus у нетверезому стані.

Справу розглядає Сихівський районний суд Львова.

"22 листопада відбулося перше засідання у справі на яке порушниця не з’явилася, а її представник подав клопотання на 4 аркушах про те, що протокол затримання складено неправильно: він заповнений прописними а не друкованими літерами, ручкою не того кольору, особу свідка не встановлено, а порушниця добровільна погодилася на проведення експертизи. Наступне засідання суду, яке мало відбутися 26 листопада взагалі перенесли на невизначену дату, через відсутність сторін", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Оксана Рибак минулоріч задекларувала 141 131 грн загального доходу, а у квітні цього року придбала за 555340 грн авто Citroen C4 Cactus.

Нагадаємо, нещодавно Верховна Рада збільшила штрафи за керування авто у нетверезому стані до 51 тис грн.

Додамо, у жовтні правоохоронці викрили на хабарництві вже колишнього головного лікаря поліклініки №6 Юрія Токарєва. Він у березні цього року також порушив правила дорожнього руху, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.