Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Парасюк

Четвер, 13 грудня 2018, 10:47

Гамбургери роблять Парасюка дружнім, милим та грайливим

Володимир Парасюк

Нардеп Володимир Парасюк прокоментував ситуацію, коли він в'їхав у припарковану Audi A6 на проспекті Чорновола у Львові.

Про це повідомляє народний депутат України Володимир Парасюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Від'їжджали від вікна замовлення МакДрайву, не помітили одне одного і просто потерлись два автомобілі. Ніякої швидкості не було. Це навіть не була дорога, інцидент трапився на парковці. У водія "Ауді" не було страхового полісу, тому європротокол скласти було неможливо. Все зробили відповідно до закону. Потім всі дружньо випили кави і роз'їхались по домівках" – написав Володимир Парасюк.

 

Нагадаємо, у неділю, 9 грудня, орієнтовно о 23:30 год на проспекті В. Чорновола, 12 у Львові водій авто Ford Mondeo, Володимир Парасюк, в'їхав у припарковану автівку Audi A6.

Додамо, згідно з декларацією про доходи за 2017 рік, Володимир Парасюк жив без автівки, хоча ще у 2016 році він користувався авто Skoda SuperB 2011 року випуску, власником якої була третя особа, Олександр Голуб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.