Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Добродомов

П'ятниця, 14 грудня 2018, 13:26

Добродомова рекламуватиме новий телеканал Ukrlive

Дмитро Добродомов

Соратники нардепа з Львівщини Дмитра Добродомова запускають інформаційний канал Ukrlive.

Про це повідомляє Детектор медіа. 

Вчора Нацрада з питань телебачення і радіомовлення видала ліцензію на супутникове мовлення новому інформаційному телеканалу Ukrlive від ТОВ "Телепростір", власниками якої є члени політради партії "Народний контроль" Андрій Кісера (працював разом із Дмитром Добродомовим у ZIKу) та Андрій Мисик, які також є власниками ТРК "Інтеррадіо" і львівської телекомпанії НТА.

Керівником каналу Ukrlive, який висвітлюватиме соціальні питання, що стосуються освіти, бізнесу, інновацій, проблем екології, прав людини, став директор 4-го каналу з "Народного контролю" Ярослав Задорожний. 

Ukrlive орієнтуватиметься на аудиторію молодше 45 років.

Нагадаємо, наприкінці 2017 року Андрій Кісера та Андрій Мисик стали співвласниками супутникового телеканалу RTI та львівської телекомпанії НТА. Навесні 2018 року телеканал RTI переформатувався на 4 канал.

Додамо, у жовтні нардеп з Львівщини Дмитро Добродомов повідомив, що візьме участь у президентській кампанії 2019 року. У 2017 році  Добродомов задекларував готівку та рахунок у банку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.