Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Личаківський район

Вівторок, 18 грудня 2018, 17:06

Міськрада на 200 тисяч зменшила вартість приміщення у Личаківському районі

Личаківський район

Управління комунальної власності Львівської міськради вдруге виставило на продаж приміщення у будинку на вул. Медової Печери, 29.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.Sale.

Управління комунальної власності Львівської міської ради вдруге виставило на продаж у системі ProZorro підвал будинку на вул. Медової Печери, 29 у Львові, загальною площею 60 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 17 грудня, становила 453 444 грн, однак тепер її зменшили до 226 722 грн. В управлінні комунальної власності пояснили, що ці приміщення не придбали під час першого етапу, відтак, повторний аукціон оголошується зі зниженням стартової ціни на 50%.

Зокрема, приміщення знаходяться в підвалі житлового 5-поверхового будинку у Личаківському районі міста і перебувають на балансі ЛКП "Дім", а поруч розміщені гуртожитки ЛНАУ, Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Крут, Львівський геріатричний пансіонат.

Повторний аукціон стартує 8 січня.

 

Нагадаємо, Львівська міська рада продала приміщення на вул. І. Сєченова, 2 за 957 тис грн, а приміщення на вул. Генерала Т. Чупринки – за 930 тис грн.

Крім цого, ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.