Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 20 грудня 2018, 18:15

20 грудня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 20 грудня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що цього дня вшановують пам'ять святого Амвросія. Він жив в Італії в 4 столітті та був єпископом в одній з християнських церков. Впродовж усього життя він здійснив велику кількість чудес за допомогою молитви.

Також сьогодні відзначають Міжнародний день солідарності людей. Іменини 20 грудня святкують: Амвросій, Іван, Павло, Сергій, Антон, Михайло, Петро, Василь. 

Крім цього, українці цікавилися тим, що у Москві президент Росії Володимир Путін дав щорічну прес-конференцію, на якій він заявив про наміри зміцнювати військову безпеку на кримському напрямку та пригрозив Україні ''кривавими наслідками'' через єдину церкву. 

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- Верховна Рада зобов'язала УПЦ московського патріархату перейменуватися у Російську православну церкву;

- Львівські депутати підтримали електронну петицію щодо будівництва нової дороги від вул. Ряшівської до вул. Наукової біля аеропорту "Львів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.