Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміття у Дрогобичі

Четвер, 20 грудня 2018, 17:22

Садовий виділив для Кучми три мільйони на вивезення сміття з міста

сміття у Дрогобичі

Львівська міськрада надала Дрогобичу субвенцію у 3 млн грн для вивезення сміття з міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати погодили надання 3 млн грн з бюджету міста на на розвиток інфраструктури Дрогобич, зокрема, на вирішення проблеми із сміттям.

Як заявила директор департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич, усі кошти Дрогобич отримає ще до кінця цього року.

"Цю субвенцію ми дали Дрогобичу, щоб їх підтримати, бо у них дуже складна ситуація. Вони нам протягнули руку допомоги, коли в нас була складна ситуація, тому тепер ми їх підтримали фінансово", – додала Ірина Кулинич.

Додамо, незнаваючи на складну ситуацію із вивезенням сміття з міста, Дрогобич продовжує приймати львівське сміття і отримувати за це компенсацію, а у листопаді місто отримало 3 млн грн з обласного бюджету на вивіз сміття з міста на полігони Самбора, Стрия і Миколаєва.

Також у листопаді на околиці села Серники Перемишлянського району екологи виявили сміття з Дрогобича, яке займало 100 кв.м.

Зазначимо, ще з лютого цього року жителі села Брониця перекрили дорогу до Дрогобицького сміттєзвалища, що поблизу села.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.