Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Бірка

П'ятниця, 21 грудня 2018, 10:16

Знаю як зробити громаду успішною – Михайло Охримович

Бірка

Кандидат на посаду Бібрського міського голови Михайло Охримович розповів про своє бачення проблем у місті та можливості їх вирішення.  

Про це повідомляє Гал-інфо.

"Народився я у місті Бібрка, Перемишлянського району, Львівської області. Здобув технічну та економічну освіту. Працював на керівних посадах підприємств машинобудівної галузі та банківських установ, зокрема займав посаду заступника керуючого Львівського міського відділення "Ощадбанку". На сьогоднішні є керівником благодійного фонду "Допомога і турбота", –заявив кандидат на посаду Бібрського міського голови з політичної партії "Наш Край" Михайло Охримович.

За його словами, він вирішив балотуватись на посаду міського голови, щоб  займатись проблемами громади.

"Завдяки рішучим діям, хочу налагодити справжній діалог між суспільством і владою, результатом обговорень якого стане така система, в якій кожна людина, кожне місто, район, село зможуть знайти себе, своє майбутнє і вбудуватися в загальну програму нашої спільної роботи", – розповів Михайло Охримович.

"Хочу також зазначити, що мене дивує наявність у списку кандидатів місцевого бізнесмена Ореста Краєвського, який не переймався проблемами міста, перебуваючи на посаді депутата Бібрської міської ради, не звітував перед виборцями про свою діяльність, не інформував їх щодо виконання передвиборчої програми, не відвідував засідань міської ради та відмовився від участі у роботі постійних комісій ради", – наголосив Михайло Охримович.

Він додав, що найбільш пріоритетним є вирішення питання зайнятості у місті.

"Саме тому важливо залучити нових інвесторів, зокрема розширити асортимент переробки лісосировини на виробничих площах ДП "Бібрський держлісгосп", і провести консультації про можливе використання площ заводу "Полісинтез", щодо організації екологічно-чистого виробництва. Необхідно стимулювати відновлення вирощування ВРХ молочних порід, організувати збір молока в усіх населених пунктах громади та його первинну обробку", – розповів Михайло Охримович.

"Не менш важливим питанням є передача у власність громади табору відпочинку "Дружба", який знаходиться у селі Свірж, та забезпечити його всесезонне обслуговування. Також необхідно оголосити конкурс на створення показової туристичної оселі на території ОТГ, з метою активізації розвитку зеленого туризму.

Для сприяння культурного розвитку, за підтримки європейських та світових структур ЮНЕСКО, ICOMOS, UNISEF та IKROM розвинути ініціативу створення у Свіржі Європейського центру мистецтв, у рамках програми "Краєвид", до якої також можна віднести проведення на території Свірзького замку ремісничо-мистецьких виставок та фестивалів. Це вплине на розвиток зеленого туризму в цілому.

Так як запорукою здорового життя є екологія у належному стані, необхідно здійснити очищення річок на території ОТГ, провести паспортизацію та відновлення джерел, а також провести реконструкцію очисних споруд та каналізацій у Бібрці", – додав Михайло Охримович.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.