Коломойський натягнув Свободу під плінтус у Гордона

П'ятниця, 21 грудня 2018, 12:27

Ігор Коломойський вважає, що ВО "Свобода" повністю себе дискредитувала як політична партія.

Про це розповів відомий український бізнесмен, колишній голова Дніпропетровської ОДА та керівник комісії партійного контролю "Українського об'єднання патріотів – Укроп" Ігор Коломойський у авторській програмі "В гостях у Дмитрія Гордона".

"Націоналістичні рухи в Україні дискредитовані Свободою та її феєричним потраплянням у парламент (а пізніше подальним феєричним непотраплянням). Всім цими історіями про Пупса (він ж Кривецький), Махніцького тощо. В 2012 році Свобода зайшла в парламент з чудовим результатом в 13 відсотків. Я зараз нічого не кажу про їхнюспівпрацю (чи колабораціонізм) з режимом: з Арбузовим, Клюєвим чи з Януковичем. Але під час Майдану, коли вони ходили до Адміністрації (Президента), то Тягнибок був достатньо млявим у порівнянні, наприклад, з Кличком. І ми розуміємо чому. Хоча свою роль вони зіграли в Революції Гідності на рівні рядових членів (партії). І втрати у них найбільші" – заявив Коломойський.

За його словами, деякі члени партії повністю заплямували ВО "Свобода" своїми діями.

"Але згодом, коли вони прийшли до влади і отримали портфелі... Всі ці Швайки, Махніцькі заплямували Свободу своїми ляпками. А відразу в 2014 році все, народ сказав, що до побачення. І це ж всі бачили під час Революці Гідності, що їхні рядові члени нічим не заплямовані. Не захотіли їх обирати вдруге. Маргінальні рухи у нас якось не приживаються" – додав Ігор Коломойський.

Мітки: відео, во свобода, Ігор Коломойський, новини львова, Олег Тягнибок, Руслан Кошулинський