Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Ф. Ржегоржа

google.com.ua

П'ятниця, 21 грудня 2018, 16:18

Львів'янин збудує 4-поверхівку з підземним паркінгом у Шевченківському районі

вул. Ф. Ржегоржа

Львівська міськрада дозволила збудувати Глібу Ложкіну будинок з підземним паркінгом на вул. Ф. Ржегоржа, 11-А.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво Глібом Ложкіним багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом на вул. Ф. Ржегоржа, 11-А. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Багапоповерхівку з підзкемним паркінгом зведуть на земельній ділянці, площею 0,0643 га, яка є приватною власністю і яка призначена для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Висота багатоповерхівки не повинна перевищувати 19,3 метри, відтак, за попередніми підрахунками, будинок матиме 4 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 44,9%. Також на даху будинку облаштують відкриту терасу із зеленими насадженнями.

За даними єдиного реєстру юридичних осіб, Гліб Ложкін з 2008 року заєстрований як ФОП у Львові і займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування.

Нагадаємо, раніше виконком Львівської міської ради дозволив збудувати багатоповерговий офісний центр на вул. Замарстинівській, 41, що у Шевченківському районі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.