Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори отг

zik.ua

Понеділок, 24 грудня 2018, 11:04

"Батьківщина" на Львівщині отримала перше місце на виборах до рад ОТГ

вибори отг

Кандидати в депутати до рад громад Львівської області від ВО «Батьківщина» отримали 27,45% голосів серед учасників за партійною приналежністю.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Батьківщина" за результатами паралельного підрахунку голосів.

Результати виборів до п’яти об’єднаних територіальних громад Львівщини, продемонстрували, що ВО «Батьківщина» – політична сила, яка отримала представництво у всіх радах, до яких відбувалося голосування.

Так, до рад ОТГ Львівщини обрали 28 депутатів від ВО «Батьківщина», 22 – від БПП «Солідарність» та 16 – від «Укропу». 

Голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк зазначив, що відсоток підтримки політичної сили був би більший, якби вибори відбувалися згідно моральних та законодавчих норм. 

«Ми неодноразового заявляли про застосування адмінресурсу, погрозах щодо наших кандидатів. Це неприпустимо і відповідно це в результаті позначилося на загальному результаті», – зазначив голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк. 

Учора, 23 грудня, у Львівській області відбулись вибори у п’яти об’єднаних територіальних громад. Виборці Бібрської, Зимноводівської, Лопатинської, Меденицької та Радехівської ОТГ обирали голів та депутатів місцевих рад.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.