Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Сокальський район

Четвер, 10 січня 2019, 15:16

НЛТУ розробить проекти двох ландшафтних заказників на Сокальщині

Сокальський район

Сокальська РДА замовила за 80 тис грн проекти створення ландшафтних заказників "Корчминський" та "Хлівчанський" у Національного лісотехнічного університету.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

Відділ агропромислового розвитку Сокальської районної державної адміністрації провів закупівлю на порталі ProZorro щодо розроблення проектів створення ландшафтних заказників місцевого значення "Корчминський" та "Хлівчанський".

Обидва аукціони стартували 20 грудня цього року, а початкова вартість обидвох закупівель становила по 40 000 грн. Участь у аукціоні взяв лише один учасник – ДВНЗ "Національний лісотехнічний університет України", що запропонував виготовити проекти за встановлену Сокальською РДА ціну.

Зазначимо, йдеться про підготовку картосхем з відображенням меж територій заказників місцевого значення, карти розташування проектованої території щодо прилеглих меж адміністративно-територіального устрою населених пунктів та транспортного сполучення.

Заказники створюють для збереження унікальних рослин, ландшафтів, біорізноманіття та підтримання екологічного балансу регіону.

Ландшафтний заказник "Корчминський" знаходиться розміщеного за межами села Корчів Сокальського району, орієнтовною площею 2 га, а "Хлівчанський" – за селом Хлівчани, площею 40,6 га.

Нагадаємо, також Сокальська РДА замовила проект створення ландшафтного парку "Сокальський".

Додамо, що цього року у області почали роботу над створенням нацпарку в Сокальському районі, а площа нового парку "Бойківщина" становитиме 15846,76 га в межах Турківського району. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.