Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Іщук

Прес-реліз,   П'ятниця, 28 грудня 2018, 11:31

Радикали Львівщини реальними справами дбають про національні, економічні та соціальні інтереси українців – Іщук

Микола Іщук

Голова Львівської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка Микола Іщук привітав краян та членів партійної команди з Новим, 2019, роком та Різдвом Христовим.

«2019 рік буде насичений доленосними подіями для Української держави та її громадян. Для нашої команди це буде рік важливих випробувань, перевірки того, наскільки правильним є курс нашої партії і як якісно всі ми спрацювали над його втіленням, відстоюючи інтереси українців по всіх напрямках. Вірю в перемогу нашого Лідера на президентських виборах.  Впевнений, що фракція РПЛ зросте кількісно та якісно в оновленому складі парламенту», – наголосив Микола Іщук.

Микола Іщук зазначив, що його віра в політичну перемогу  РПЛ ґрунтується на аналізі роботи ляшківців,  в тому числі й на Львівщині, в 2018 році.

«Дозвольте щиро подякувати всім членам нашої команди за активну позицію, за вклад кожного в загальну справу і побажати наснаги та наполегливості в роботі наступного року», – сказав він.

Аналізуючи діяльність РПЛ на Львівщині, в 2018 році, керівник партійної організації виокремив наступні досягнення:

«По-перше, це державницька позиція депутатів  місцевих рад всіх рівнів Львівщини в питаннях захисту національної безпеки України, соціальної допомоги українським воїнам, ветеранам ОУН-УПА, а також реалізації регіональних програм розвитку, в тому числі тих, які скеровані на підтримку української культури та освіти.  Наші депутати виправдали довіру виборців, активно борючись з корупцією та хабарництвом, а також дбаючи про соціальний захист тих, хто  потребує сьогодні допомоги. Підтвердженням зростаючої довіри виборців до діяльності ляшківців стала перемога кандидатів від Радикальної партії Олега Ляшка до Лопатинської і Радехівської ОТГ на виборах 23 грудня", – розповів він.

Другий пріоритет в діяльності команди РПЛ Львівщини в році, що минає, це реалізація програмних положень РПЛ, скерованих на зростання соціального добробуту пересічних українців, підвищення якості соціальних стандартів, створення гідних умов праці та захист соціальних інтересів пенсіонерів, а також інших незахищених верств населення.

«Команда Олега Ляшка на Львівщині доклали максимальних зусиль для вирішення проблем великих промислових підприємств регіону, наприклад «Електрону», а також для зупинення незаконного експорту лісу-кругляку господарствами краю. Ми переконані, що лише побудова міцної української економіки, захист інтересів вітчизняного виробника дозволять підвищити соціальні стандарти, перед усім забезпечити українців гідною роботою,  високою заробітною платою й пенсіями, а от же зупинити масовий виїзд молоді закордон», – сказав Іщук.

Третій важливий пріоритет, над яким успішно працювали ляшківці,  - це підтримка місцевих громад  Львівщини.

«В рамках реалізації Енергоощадної програми, за підтримки лідера партії Олега Ляшка, Буська, Кам`янко-Бузька та інші громади Львівщини отримали можливість модернізувати вікна, дахи, утеплити фасади народних домів, дитячих будинків а інших публічних закладів. Це дозволить їм акумулювати зекономлені кошти на реалізацію інших важливих соціальних пріоритетів», – розповів Іщук.

Важливим проектом ляшківців  в напрямку допомоги громадам Львівщини став розвиток співпраці з обласним музеєм Івана Франка у Львові.  Зусиллями Лідера Олега Ляшка та всієї команди РПЛ  у Верховній Раді вдалося в 2018 році скерувати понад 100 тисяч грн  на створення інтерактивної експозиції  музею Івана Франка у  Львові. Вже наступного року  усі бажаючі матимуть можливість відвідати оновлену експозицію.

Допомога громадам здійснювалась також в рамках благодійних проектів, як от участь в благодійному забігу за життя з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, благодійної акції у День вишиванки у Львівському Охматдиті, кошти від яких були скеровані на закупівлю медичного обладнання. Традиційно ляшківці надали благодійну допомогу потребуючим на День святого Миколая. 

«В 2018 році нам вдалось сформувати сильну дієву команду, здатну реальними справами захищають національні, економічні та соціальні інтереси українців.  Тому бажаю всім в Новому, 2019 році, миру, щастя, любові та здійснення самих фантастичних мрій!», – наголосив Микола Іщук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.