Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП "Лев"

П'ятниця, 28 грудня 2018, 17:00

У Львові з'явився крематорій

ЛКП "Лев"

ЛКП "Лев" отримав крематорій для тварин, який запрацює уже з 2019 року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У ЛКП "Лев" надійшло від ТзОВ "НТЦ "Флеш-Р" обладнання для спалювання тварин, зокрема піч-крематор з додатковою камерою догорання, яку придбали за 996 000 грн з бюджету Львова.

Послуги із спалювання у випадку втрати своїх домашніх улюбленців львів'яни зможуть отримати з 2019 року, а ціни коливатимуться від 140 до 1700 грн, залежно від маси тварини та побажання господаря щодо виду кремації.

"Команда ЛКП "Лев" розуміє, наскільки важливим є питання збереження екології та навколишнього природнього середовища, саме тому принциповим питанням у закупівлі обладнання стала його безпечність та дотримання європейських норм екологічності. Тепер можемо з впевненістю зазначити, що Львів – перше місто в Україні, в якому кремація тварин та небезпечних відходів здійснюватиметься комунальним підприємством на найвищому екологічному рівні", – наголосила директор ЛКП "Лев" Оксана Кошак.

За її словами, зараз на підприємстві відбувається підготовка та навчання персоналу щодо роботи з новим обладнанням, а пізніше приступилять до розробки проекту на створення Центру кремації тварин Львова.

Зазначимо, у жовтні цього року Львівська міськрада дозволила ЛКП "Лев" провести закупівлю із придбання необхідного обладнання для спорудження крематорію для тварин.

Нагадаємо, на початку року у підприємстві наголосили, що найближчим часом планують взятися за спорудження у Львові крематорію для тварин. Також торік на базі ЛКП "Лев" відкрили перший в Україні центр адопції безпритульних тварин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.