Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП "Лев"

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 16:10

ЛКП "Лев" закупить обладнання для спорудження крематорію у Львові

ЛКП "Лев"

Львівська міськрада дозволила ЛКП "Лев" провести закупівлю із придбання необхідного обладнання для спорудження крематорію для тварин.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради надав ЛКП "Лев" функції
замовника на здійснення закупівлі та встановлення модульного комплексу
для утилізації біологічних та медичних відходів. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Відтак, цьогоріч ЛКП "Лев" має оголосити тендер на закупівлю модульного комплексу для утилізації біологічних та медичних відходів. Йдеться про старт проекту з облаштування крематорію, віварію та кладовища для безпечного захоронення домашніх та безпритульних тварин у Львові.

Контроль за виконанням рішення покладено на заступника міського
голови з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака.

Нагадаємо, на початку року у підприємстві наголосили, що найближчим часом планують взятися за спорудження у Львові крематорію для тварин. Також торік на базі ЛКП "Лев" відкрили перший в Україні центр адопції безпритульних тварин.

У липні цього року міськрада Львова передбачила 3 млн грн для ЛКП "Лев", яке планує до 2020 року скоротити чисельність безпритульних собак у місті до 250 та досягти рівня 80% стерилізованих безпритульних собак та 50% –котів.

Крім цього, з квітня у місті тривають перевірки господарів та тварин на наявність реєстрації домашнього улюбленця у єдиній базі. А з 1 вересня 2016 року розпочалась обов’язкова реєстрація домашніх собак, а також котів – за бажанням власників. Наразі цим займаються 17 ветеринарних закладів міста.

Того ж року депутати Львівської міської ради затвердили правила утримання і поводження з тваринами та передбачили кримінальну відповідальність за безвідповідальне та жорстоке ставлення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.