Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Різдвяний ярмарок у Львові

Середа, 2 січня 2019, 10:20

У Львові помер чоловік, який постраждав під час вибуху на Різдвяному ярмарку

Різдвяний ярмарок у Львові

Вчора у лікарні помер один із постраждалих під час вибуху різдвяного будиночку на проспекті Свободи.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив заступник головного лікаря з хірургічної допомоги 8-ї міської клінічної лікарні Львова Ігор Стояновський, вчора помер 50-річний чоловік, вірменин, який постраждав від вибуху на Різдвяному ярмарку у Львові та перебував у реанімаційному відділенні лікарні.

"Його стан постійно був важкий. Нам вдалось подолати стадію опікового шоку, але наступна стадія, яка є при опіках понад 20%, це стадія токсикації. На жаль, через обширні, глибокі опіки, пішла сильна інтоксикація. У чоловіка було 50% опіків", – повідомив Ігор Стояновський.

Нагадаємо, 22 грудня на Різдвяному ярмарку в центрі Львова сталася пожежа в одній з хатинок, внаслідок чого четверо людей з опіками були госпіталізовані. Причиною пожежа стало використання газового балону.

У міськраді створили комісію, яка обстежила дерев'яні будиночки ярмарку на присутність газових балонів і вже 23 грудня Різдвяні ярмарки у Львові відновили свою роботу.

Додамо, Різдвяний ярмарок у Львові на площі Ринок та проспекті Свободи триватиме з 7 грудня до 20 січня, а на площі перед кінотеатром ім. О. Довженка, який проходитиме  вперше, – з 14 грудня до 14 січня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.