Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аптека

Facebook Москаленка

П'ятниця, 11 січня 2019, 12:21

Львівська гомеопатична аптека все-таки переїде з центру

аптека

Керівництво аптеки прийняло рішення про зміну адреси попри підтримку міської влади.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Попри принципову позицію міськради, щоб у приміщенні на пл. Міцкевича, 8 функціонувала аптека юридична особа ТзОВ "Аптека на Марійській" прийняла рішення про переїзд на іншу адресу, незважаючи на те, що місто готове було укласти договір і виступити третьою стороною, яка компенсовуватиме частину орендної плати.  

"Як тільки ми дізналися, що "Надра України" виставляє умови, які неприйнятні для аптеки, ми, як місто, офіційно задекларували, що готові компенсувати частину плати. Розуміємо, що є певні орендні ставки, та щоб аптека збереглася, були готові прописати в угоді, що місто буде третьою стороною і компенсовуватиме частину вартості" – заявив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Проте власник приміщень – НАК "Надра України", запевняє, що у приміщенні функціонуватиме нова аптека і автентика та функціональне призначення приміщень будуть збережені.

За словами начальниці управління охорони історичного середовища Лілії Онищенко, з НАКом  підписаний охоронний договір, згідно з яким власник відповідальний за збереження автентики приміщень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.