Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Похмурський

Facebook Похмурського

П'ятниця, 11 січня 2019, 14:20

Микичак своїми палками в колесах змусила Похмурського піти з посади

Володимир Похмурський

Керівник медицини катастроф Львівщини написав заяву про звільнення через конфлікт із обласною владою.

Про це повідомив сам Володимир Похмурський в інтерв'ю львівським журналістам.

Вчора, 10 січня, генеральний директор КЗ ЛОР "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Володимир Похмурський написав заяву на звільнення за згодою сторін.

"Не зважаючи на значний опір та нечистоплотну ринкову конкуренцію, сьогодні у Львові створено одну з найкращих диспетчерських. Та з незрозумілих причин замість підтримки з боку керівника департаменту охорони здоров’я ЛОДА, мені весь час вставляли палки в колеса" – заявив Похмурський.

За його словами, за два роки він пережив 22 перевірки, які припали на період реорганізації, отримував гори анонімок, на які ми змушений був постійно виправдовуватися. Окрім цього З серпня 2018 року не розглядаються важливі документи, які стосуються змін, пов'язаних з введенням у дію центральної диспетчерської. Це призвело до того, що цілу область сьогодні обслуговують диспетчери, розраховані тільки на Львів. 

Нагадаємо, Володимира Похмурського було призначено генеральним директором КЗ ЛОР "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" у січні 2017 року.

Детальніше про всі колізії та резонанси цього призначення ви можете прочитати в нашій статті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.