Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Ярош

Вівторок, 15 січня 2019, 15:25

Ярош глорить за технічного Кошулинського

Дмитро Ярош

Голова УДА Дмитро Ярош вважає, що Руслан Кошулинський має шанси стати президентом.

Про це Дмитро Ярош розповів у своєму інтерв'ю Українській Правді.

На питання щодо симпатій на майбутніх президентських виборах колишній голова "Правого Сектору" відповів, що підтримує Руслана Кошулинського.

"Я за те, щоб він переміг. Якщо націоналісти об'єднають фінансові та медіа ресурси, то навіть у нього шанс є" – заявив він.

Також Дмитро Ярош висловився щодо кандидатури Зеленського на пост президента та високих рейтингах Вакарчука.

"Зеленського поважаю як людину, яка створила цілу імперію, яку він протиставив гумористичній імперії Росії. Це дуже важливо. Вакарчук – патріот. Але ліберал за своїм світоглядом. В цьому я його, зрозуміло, підтримувати не можу. Але при тому всьому він має право йти в політику, куди захоче, як захоче. Для багатьох він людина авторитетна. Хоча краще б він зі сторони стояв та давав певні поради" – прокоментував Ярош.

Нагадаємо, що у підтримку кандидатури Руслана Кошулинського на наступних президентських виборах виступили ВО "Свобода", "Правий Сектор", ОУН, КУН та "С14".   

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.