Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Руслан Кошулинський

YouTube

Середа, 16 січня 2019, 12:35

Кошулинський прийшов на моторний канал Козака

Руслан Кошулинський

Свободівець Кошулинський з'явився в ефірі 112 каналу, який належить депутатові Опозиційного блоку.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Вчора, 15 січня, кандидат в президенти від націоналістичних сил України Руслан Кошулинський з'явився на політичному ток-шоу "Пульс" на 112 каналі, який належить львівському нардепу від "Опозиційного Блоку" Тарасу Козаку.

Із екранів моніторів Кошулинський розказав про основні аспекти його бачення конфлікту з РФ та закликав боротися з російським олігархатом в Україні.

"Чому російські олігархи, маючи міжнародні санкції, у тому числі й українські, спокійно продовжують провадити свій бізнес в Україні? Чому досі Фрідман проводить Альфа-Джаз у Львові? Чому громадянин Росії Бабаков володіє 11 із 24 Обленерго? Ми маємо припинити всі економічні зв'язки" – заявив він.

Нагадаємо, що 14 грудня 2018 року Тарас Козак придбав 112 канал.

Додамо, у жовтні ВО "Свобода" висунула кандидатом в президенти Руслана Кошулинського, на підтримку якого виступили ВО "Свобода", "Правий Сектор", ОУН, КУН та "С14".

Хоча не всі націоналісти поділяють його таку кандидатуру. Наприклад "Національний Корпус" не підтримав маркування Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичного табору.

Зазначимо, що українськи олігарх Ігор Коломойський вважає, що ВО "Свобода" повністю себе дискредитувала як політична партія. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.