Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 18 січня 2019, 12:25

Садового покинув керівник управління житлового господарства Львівської міськради

Андрій Садовий

Начальник управління житлового господарства Львівської міськради Владислав Іванов звільнився з посади.

Про це стало відомо з декларації про доходи перед звільненням начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Владислава Іванова.

Як йдеться у декларації, 11 січня 2019 року був останній робочий день Владислава Іванова на посаді начальника управління житлового господарства.

Невідомо, з якох причини чиновник звільнився з посади, однак відтепер в управління немає очільника, а департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради очолює Ірина Маруняк.

Додамо, Владислав Іванов працював на посаді з січня 2018 року, до цього він був керівником відділу складу та логістики ТОВ "НФМ Україна".

У 2018 році чиновник задекларував 196 330 грн зарплати у Львівській міськраді, а 12 500 доларів та 5 000 євро готівки він позичив третім особам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.