Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Понеділок, 21 січня 2019, 11:30

На Львівщині затримали 38-річного ґвалтівника

поліція

Злочинцю загрожує до 5 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В Жидачівське відділення поліції 20 січня звернулася 33-річна мешканка району, яка повідомила, що близько сьомої ранку в лісосмузі поблизу одного з сіл району її побив та зґвалтував односелець.

Як попередньо встановили поліцейські, вранці, коли жінка йшла на роботу, її запропонував підвести 38-річний місцевий мешканець. Дорогою, замкнувши двері автомобіля, він звернув у лісосмугу, де її побив та зґвалтував. Після цього, залишивши потерпілу, зловмисник поїхав з місця події та почав переховуватися.

Оперативники Головного управління поліції Львівщини та Жидачівського відділення поліції встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його сьогодні вночі у порядку ст.208 КПК України в місті Ходорів. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.1 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.