Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Ляшко

Прес-реліз,   Понеділок, 21 січня 2019, 14:47

Микола Іщук: "Олег Ляшко – народний президент!"

Олег Ляшко

Сьогодні в Києві делегати XXII  з'їзду Радикальної партії Олега Ляшка одноголосно підтримали висування лідера партії Олега Ляшка кандидатом в Президенти України.

Про це повідомив голова Львівської обласної території організації РПЛ Микола Іщук.

У роботі з з'їзду взяли участь делегати Львівщини, які були одностайні з однопартійцями зі всіх регіонів України в рішенні підтримати кандидатуру Олега Ляшка як кандидата в президенти, – розповів Микола Іщук.

Олег Ляшко у виступі ознайомив делегатів з'їзду з положеннями своєї передвиборчої програми, яка повністю відповідає стратегічним завданням РПЛ.

"Моя політика, як Президента, – це політика захисту національних інтересів України. Це відновлення економіки, відновлення сили, створення робочих місць, підвищення добробуту кожної української сім'ї, а не тільки олігархів, не тільки тих, хто сьогодні при владі. Я йду в Президенти для того, щоб вичистити гниле політичне болото на печерських пагорбах, яке травить кожну людину і всю Україну. Там сморід, там зради, там егоїстичні власні інтереси, там виключно думають про власну кишеню. Я хочу почистити, розігнати, привести нових людей до влади", – заявив Олег Ляшко.

Микола Іщук наголосив, що ляшківці Львівщини докладуть максимум зусиль для перемоги лідера партії в президентських виборах.


"Програма Олега Ляшка відповідає очікуванням всіх українців. Це стратегічна програма створення держави, де кожна людина матиме роботу, гідну зарплату і впевненість у завтрашньому дні. Це програма, яка дозволить покласти край війні на Сході України, зберегти її соборність та перетворити на передову державу Європи. Саме цього прагнуть всі українці. Ми активно будемо агітувати мешканців Львівщини та Львова підтримати Олега Ляшка. Вірю в його перемогу. Олег Ляшко стане народним президентом", – сказав він.
На ХХІІ з'їзді були присутні  1500 делегатів з усіх областей України. В порядку денному з'їзду були розглянуті питання про участь Радикальної  партії Олега Ляшка  в президентських виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.