Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Кагітін

lv.dsns.gov.ua

Вівторок, 22 січня 2019, 13:34

ДСНС Львівщини отримала нового керівника

Юрій Кагітін

Головне управління ДСНС України у Львівській області очолив Юрій Кагітін.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Сьогодні перший заступник голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олег Мельчуцький, згідно з наказом голови ДСНС України №32 від 22 січня 2019 року, представив начальника Головного управління Юрія Кагітіна, який до цього був заступником керівника ДСНС Львівщини.

"Я обіцяю зберегти й виконувати усі традиції, які запровадив Сергій Юрійович Дмитровський. На Львівщині працює згуртований колектив професіоналів. З ними однозначно легко виконувати усі завдання за призначенням", – додав Юрій Кагітін.

Зазначимо, Юрій Кагітін з лютого 2017 року й до 21 січня 2019 року обіймав посаду заступника начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Львівській області.

За період роботи в системі пожежної охорони обіймав посади начальника караулу, заступника, а потім начальника частини, начальника Личаківського районного відділу м. Львова Головного управління МНС України в Львівській області, заступника начальника Головного управління Держтехногенбезпеки у Львівській області, а потім Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Згідно з його декларацією про доходи за 2017 рік, чиновник задекларував 197 495 грн доходу.

Нагадаємо, у листопаді минулого року помер начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області Сергій Дмитровський, який очолював ДСНС у Львівській області з 2013 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.