Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Неділя, 27 січня 2019, 08:10

Синютка вважає Львівщину комфортною для бізнесу

Олег Синютка

Голова Львівської ОДА публічно прозвітував про досягнення області за останні 4 роки.

Про це повідомляє кореспондент "Варіантів".

Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зробив публічний звіт про роботу адміністрації за 2015-2018 роки. Захід відбувся у приміщенні аеропорту "Львів".

Одним з основних досягнень за останні чотири роки голова Львівської ОДА назвав відкриття 242 нових підприємств та створення майже 25 тисяч нових робочих місць. "Львівщина стала місцем, комфортним для бізнесу. Я категорично проти думки про те, що бізнесу не потрібно заважати. Бізнесу необхідно допомагати. Влада повинна бути лобістом інтересів бізнесу", – наголосив Олег Синютка.

Серед інших досягнень голова ОДА назвав розвиток альтернативної енергетики, зокрема, сонячних електростанцій, ремонт 1744,2 км доріг та зниження кількості ДТП на 7,2% і появу 14 нових шкіл та 23 дитсадків. Окрім того, він додав, що у 2018 році туристичний збір зріс на майже 3 млн гривень, порівняно з попереднім роком, і склав 13,4 млн грн.

Нагадуємо, у січні міськрада Львова перевела  Синютці 25 млн грн на вивезення сміття зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.