Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Лев Парцхаладзе

youtube.com

Вівторок, 29 січня 2019, 13:40

У кожному вкраїнському готелі мусить бути інтернет

Лев Парцхаладзе

У кожному номері готелю рекомендується встановити не менше 2 приєднувальних пристроїв.

Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів України.

У проекті змін до державних будівельних норм щодо готелів пропонується при проектуванні готелів передбачити можливість підключення до швидкісного Інтернету.

"У сучасному світі при проектуванні готелів потрібно передбачати доступ до Інтернету в кожному номері. Найближчим часом зміни будуть опубліковані та незабаром вступлять в дію" – заявив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе.

Згідно зі змінами розрахунок точок доступу у мережу Інтернет для будівель готелів рекомендується виконувати з урахуванням можливості встановлення у кожному номері не менше 2 приєднувальних пристроїв (якщо інше не обумовлено завданням на проектування). Приєднувальні пристрої також встановлюються в основних приміщеннях загального користування. Наприклад, в холі чи вестибюлі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.