Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Вівторок, 29 січня 2019, 15:39

Порошенко попустить Андрійка, Юлю та Олежика

Петро Порошенко

Петро Порошенко висуває свою кандидатуру на президентські вибори-2019.

Про це повідомляє Українська правда.

Сьогодні, виступаючи на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", президент Петро Порошенко повідомив, що візьме участь у виборах Президента України.

"Почуття глибокої відповідальності перед країною, перед сучасниками, перед минулими і прийдешніми поколіннями українців спонукали мене прийняти рішення кандидувати ще раз на посаду президента України" – заявив Петро Порошенко.

Він зазначив, що в своїй президентській роботі має, "чим пишатися і за що вибачатися", але не хоче зупинятися на півдорозі розбудови держави.

"Завершуючи п'ятирічну каденцію, стартую знову заради збереження стратегічного курсу на Європейський Союз та НАТО, курсу на перетворення України у велику успішну країну щасливих людей" – додав Порошенко.

Нагадаємо, станом на сьогодні ЦВК зареєструвала 22 кандидатів на президентські вибори-2019. 

Додамо, 31 грудня 2018 року стартувала виборча кампанія із виборів президента України. Участь у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.