Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Володимир Гройсман

Середа, 30 січня 2019, 13:15

Гройсман втішив споживачів газу скупою сльозою

Володимир Гройсман

Уряд поверне для споживачів без лічильників знижені норми споживання газу.

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду в середу – повідомляє інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна".

Уряд поверне для споживачів без лічильників знижені норми споживання газу, які скасували судовим рішенням наприкінці минулого року.

"Ми повертаємося до тих норм – було 3,3, а буде 3,29 – на 0,1 менше. І в такий спосіб, щоб люди платили згідно зі справедливим обсягом, а не завищеним. Ми на поводу в цьому питанні ні у кого не йтимемо. Ці норми затвердять сьогодні" – заявив Гройсман.

Згідно з цим оплачувати платежі, виставлені споживачам без лічильників у січні, відповідно до завищених норм не потрібно.

Нагадуємо, в липні 2018 року уряд створив публічну базу даних про оснащеність будинків лічильниками тепла і води і запроваджує адміністративну відповідальність.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.