Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Бойко

Середа, 30 січня 2019, 16:30

Канцеляристи Садового хвилюються за львівських сиріток

Євген Бойко

Чиновники Львівської міськради перерахують одноденну зарплату на викуп приміщення колишньої школи-інтернату №2 на вул. Короленка для "Центру опіки сиріт".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Центр опіки сиріт" Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви планує викупити приміщення колишньої школи-інтернату №2 на вул. Короленка, 7 у Львові, яке Львівська облрада виставила на аукціон за 29 млн грн.

У зв'язку з цим Львівська міськрада вирішила у лютому перерахувати одноденну зарплату своїх працівників для "Центру опіки сиріт" на викуп цього приміщення.

"Всупереч прохань громади Львова, Львівська обласна рада виставила ці приміщення на продаж. Міська рада підтримує ініціативу збору коштів для уможливлення викупу цього приміщення та перерахує одноденну зарплату працівників для "Центру опіки сиріт" – наголосив в.о директора департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко.

Зазначимо, нещодавно на сесії Львівської міської ради депутати підтримали електронну петицію та направили звернення до Львівської облради з проханням надати "Центру опіки сиріт" приміщення колишньої школи-інтернату №2 на вул. Короленка, 7.

У тексті петиції було вказано, що сиротам з футбольної команди "Копа" необхідний спортивний об’єкт – футбольне поле. На вулиці Короленка, 7 розташований спортивний майданчик, який знаходиться в жахливому стані та не використовується за призначенням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.