Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Іщук

Радикальна партія України

Прес-реліз,   Четвер, 31 січня 2019, 14:34

Микола Іщук: подолати корупцію в Україні можливо лише радикальними методами

Микола Іщук

Голова Львівської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка Микола Іщук вважає, що ініціатива лідера партії щодо тимчасового введення смертної кари за корупцію є своєчасною та відповідає очікуванням значної частини українського суспільства.

«Народ втомився від корупції у вищих ешелонах влади, а всі спроби її подолання виявились неефективними. Потрібні радикальні методи. Тимчасове введення смертної кари для корупціонерів – жорсткий, але ефективний спосіб зупинити жадібних чиновників, покінчити з тероризмом та державними зрадниками. Це дозволить навести лад в державі, гарантувати безпеку українцям у власному домі», – заявив він в ефірі програми «Тут і зараз» телеканалу Перший Західний.

Микола Іщук нагадав, що в законодавствах таких заможних і передових країн, як Китай, США, Сінгапур, і сьогодні існує положення про смертну кару.  Збереження норми про смертну кару демонструє готовність суспільства жорстко боротися з великими злочинами, перед усім корупцією.

Микола Іщук разом з тим зауважив, що Україна – демократична держава. Саме тому Олег Ляшко, як кандидат в президенти, бачить єдиний можливий шлях реалізації даної пропозиції через проведення Всеукраїнського референдуму.

«Президент Олег Ляшко винесе питання відновлення смертної кари на загальнонаціональний референдум. Сьогодні ж лідер РПЛ звернувся до корупціонерів і запропонував їм не чекати смертної кари, а вже зараз добровільно повернути народу все награбоване», – уточнив він.

Нагадаємо, у 1997 році Україна відмовилася від смертної кари. Кандидат в президенти Олег Ляшко пропонує відновити її як надзвичайний захід проти корупції, державної зради та тероризму.

«Якщо на Хрещатику розстріляти 10 корупціонерів, то всі інші більше не наважаться брати хабарі», – заявив він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.