Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Кагітін

lv.dsns.gov.ua

Понеділок, 4 лютого 2019, 12:00

Синютка призначив Кагітіна начальником ДСНС Львівщини

Юрій Кагітін

На цю посаду Юрія Кагітіна призначено наказом 22 січня 2019 року.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 4 лютого, на апаратній нараді очільника Львівської ОДА Олега Синютки призначили нового начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Ним став колишній заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін.

Юрій Кагітін народився 27 червня 1977 року у Львові, закінчив Львівське пожежно-технічне училище МВС України та Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МВС України. У період із 2015 року до 2017-го року працював на посаді заступника начальника Головного управління з державного нагляду у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту.

У 2017 році нинішній голова ДСНС задекларував 2 квартири, земельну ділянку площею 1200 м², 196 295 грн. зарплати та 40 000 грн. і 2500 доларів готівкою. Окрім цього в декларації зазначено, що його жінка Жанна Кагітіна виграла приз сумою майже 50 000 гривень у лотареї, які їй виплатило ТзОВ "Галицько-Волинські ігри".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.