Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 4 лютого 2019, 14:49

Спецслужби возять сміття Садового на Рівненщину

Андрій Садовий

Андрій Садовий назвав львівське сміття у Рівному спецоперацією СБУ.

Про це повідомляє сайт Рівного 0362.ua

Сьогодні під час робочого візиту до Рівного міський голова Львова Андрій Садовий у відповідь на питання про масовий вивіз львівського сміття до Рівного назвав це "спланованою спецоперацією СБУ"

Окрім того, Садовий поділився враженнями від Рівного, зазначивши, що у місті є надзвичайний людський потенціал, який необхідно розвивати. Він також додав, що свого часу навіть хотів переманити міського голову Рівного Володимира Хомка у львівський водоканал на посаду голови, коли той очолював "Рівнеоблводоканал".

Нагадуємо, близько 20 тонн львівського сміття виявили у Острозькому районі Рівненської області в 2016 році. Окрім того, в жовтні 2016 року поблизу Дубно перекинулась вантажівка зі сміттям зі Львова.

Також в травні 2017 року поліція Рівненщини затримала  вантажівку ЛКП "Львспецкомунтранс", яка незаконно скидала сміття на території області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.