Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Олег Синютка

Середа, 6 лютого 2019, 11:37

Синютка пообіцяв зігріти Новояворівськ та Новий Розділ своїм теплом

Олег Синютка

Голова ЛОДА закликав забезпечити міста якісним теплопостачанням.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій закликав забезпечити мешканців Нового Роздолу та Новояворівська безперебійним і якісним теплопостачанням та водопостачанням.

"Ми недопустимо зриву опалювального сезону у містах Новояворівську та Новому Роздолі. У домівці кожного мешканця має бути тепло – це є основним нашим завданням", – заявив він.

За результатами засідання в цих містах вирішили забезпечити формування та роботу аварійно-ремонтних бригад на період опалювального сезону 2018-19.

Відтак, присутні дали доручення щодо погашення заборгованості ПП "Гарант Енерго М" за спожитий природний газ перед НАК "Нафтогаз України". Окрім того, вони порушили питання включення в роботу нафтопроводу "Броди - Держкордон" в обхід с. Розгірче Стрийського району.

Нагадаємо, січні 2018 року НАБУ затримало у Львові чотирьох посадових осіб ТОВ "Енергія-Новий Розділ", ТОВ "Енергія-Новояворівськ" та ТОВ "Енергія" за підозрою в заволодінні понад 300 млн м³ природного газу НАК "Нафтогаз України" на суму понад 1,4 млрд грн. Кінцевими бенефіціарами всіх трьох компаній є народні депутати від Блоку Петра Порошенка брати Ярослав і Богдан Дубневичі.

Додамо, що мешканцям Новояворівська і Нового Роздолу влючили опалення лише в листопаді 2018 року

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.