Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Волиньвугілля

hhhhappy.com

П'ятниця, 8 лютого 2019, 13:37

На Львівщині шахраї незаконно приватизували майже 400 000 гривень

Волиньвугілля

За завищений обсяг виконаних робіт з держбюджету виплатили 376,5 тис. грн.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Під час аналізу затверджених актів прийняття виконаних робіт при будівництві однієї з шахт Державного підприємства "Волиньвугілля" правоохоронці встановили, що їх обсяги були завищені, і з держбюджету безпідставно виплатили 376,5 тис. грн. Це підтвердила відповідна будівельна експертиза.

3 службовим особам, які затверджували акти, повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт скерували на розгляд в суд. Максимальне покарання, передбачене статтями, – позбавлення волі на строк від 7 до 12 років  з  позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.