Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Вівторок, 12 лютого 2019, 13:05

Планокурний патруль Фаворського підсів на косяки Зеленського

Володимир Зеленський

Активісти, які пікетували виступ 95-го Кварталу у Львові, чекають поки Зеленський здасть тест на наркотики.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 12 лютого, у Львові відбулася прес-конференція за підсумками акції протесту учасників бойових дій проти участі "клоунів" у президентській кампанії.

"Ми як українська спілка учасників АТО не готові віддати країну людині, яка готова стати на коліна перед агресором. І це не політична агітація, а наша принципова позиція" – заявив голова Винниківського осередку ГО Українська спілка учасників АТО Максим Каменецький.

У свою чергу ще один представник Української спілки учасників АТО України Сергій Лейченков зазначив, що в країні стартувала найбільш фарсовіша виборча кампанія в якій беруть участь 44 кандидати. Після акції, яка стосувалася одного з них (Зеленського – прим. ред.) ЗМІ, дотичні до олігарха Коломойського вилили на учасників АТО купу бруду за те, що вони лише висловили свою думку. Після своєї промови він додав, що пам'ятає про обіцянку Зеленського пройти тест на вміст наркотиків у організмі.

"Актор Зеленський, все таки лабораторія чекає на вас для того, щоб зробити аналіз на вміст наркотичних засобів. Щоб ви не боялися ми з вами також підемо і здамо цей тест. Ми чекаємо на вашу відповідь" – додав Лейченков.

Нагадаємо, 8 лютого, львівські представники організації "ДІЯ" та учасники АТО організували акцію протесту проти кандидата у Президенти України Володимира Зеленського.

25 січня Володимир Зеленський подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом у Президенти України. У Львові його представлятиме син екс-депутата-свободівця Львівської міськради Ростислав Тістик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.